Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

Trevligt besök

NyheterPosted by Lotta Westrup Wed, September 23, 2015 21:27:39
Ikväll så kom Tyson på besök för att klippas. Tyson har jag inte sett sen han var valp och nu är han dryga 3 år. (Ambush Love Actually) Ägarna Denise och Adam har tillsammans med Tyson bott utomlands under en period. Även om man bor utomlands så måste man, i varje fall om man är en wheaten, klippas. Mycket riktigt det fick Tyson vara med om, något som Denise och Adam sent glömmer... Språkförbistring gjorde att Tyson fick en lite mer snagg än vad som var tänkt.Nu när det gått ett bra tag sedan det missförståndet och nu när Tyson och jag möttes igen så är ordningen lite mera återställd.

Egentligen skulle jag tagit en "före bild" på Tyson innan klippningen, för han var på en del ställen riktigt vildvuxen. Men det får duga med en "efter bild". Jätteroligt att träffa både husse och matte och Tyson igen, även om Tyson inte riktigt ville kännas vid mig. Eller så var han livrädd för att få, vad föregående trimmade kallat frisyren för, en "schnauzerklippning"... Nakenhund är vad jag skulle kallat den frisyren...  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post48