Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

Besök

Valpkull 2015Posted by Lotta Westrup Sat, October 31, 2015 23:07:56
Utöver att valparna idag har klippts för första gången , så var dagen full av besök. först sedvanlig "valptitt", vilket innebär att uppfödarkollegor kommer och kikar och går igenom valparna. Alla fick godkänt, en mycket jämn kull och det som ska vara sitter där det ska, dessutom jättegosiga valpar :-) Sen kom Maddys familj på besök. De yngre ville inte lämna... den yngsta frågade om han fick sova över.... trots att han nog har flera märken efter valptänderna på händerna. Jag sa nej till att ha en nattgäst... men det hade nog fungerat ypperligt om jag lagt in en fäll och kudde i valphagen, Wille hade nog varit helt nöjd.


Alla "småhussar" i hagen... eller som vi sa nu är alla valpar samlade :-)

Fru Grön och Herr Blå på trimbordet.

Valparna han även med en sväng ute i trädgården, men då fotade Björn och han lägger nog upp de bilderna så småningom. Valparna tycker att det är toppen att vara ute och busa. Säger bara tack för att vi har haft en sådan varm och fin höst så att valparna verkligen kunnat få vara ute och rusa runt.
Mindre än en vecka till dess att de flyttar... Oj, vad mycket tid vi ska få över till annat :-)


  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post58