Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

större yta

Valpkull 2016Posted by Lotta Westrup Wed, May 11, 2016 21:49:23
Idag har valparna fått möta en mycket större värld än den vanliga... fronten på valplådan plockades bort och hagen kom på plats. En åtgärd som blev ett måste just idag... Några av valparna var så nyfikna på andra sidan valplådan så att de klättrade över... och det blir ett litet för stort äventyr att hamna rakt ut i ett 30 kvm stort rum :-) så vi skärmar av med hagen så att valparna kan känna sig fortsatt trygga men ändå få mera utrymme.
Skräckslagen förtjusning kan vi kalla de första minuterna smiley Men de anpassar sig otroligt snabbt. De är nu på dagen tre veckor gamla. I morgon väntar nästa stora äventyr... smaka annan mat än mamma Alice mjölk. Vis av erfarenhet så blir det nog också ett blandning mellan skräck och förtjusning, men det brukar gå rätt smidigt, även om det är ett kladdigt äventyr smiley  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post75