Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

Fyra veckor gamla

Valpkull 2016Posted by Lotta Westrup Tue, May 17, 2016 21:57:43
Ja, de sover mycket ännu, även om tillfällen med lek kommer oftare. Men livet i hagen går ännu så länge mest ut på att äta och sova.


Idag har det första besöket varit här. Valparnas första möte med dofter och röster som de inte är vana vid. Alice kollade noga att ingen av dem hade med sig en valp i fickan när de gick smiley
Nästan så att jag kollade det jag med... nej... det gjorde jag inte, men jag tror nog att det är en familj som längtar rätt mycket efter sin valp.
Det tog på krafterna på valparna, inte så konstigt, när familjen sagt hejdå gjorde valparna som de brukar... sov...smileyDe har börjat att äta fast föda även om det ännu är i mindre portioner, de gillar menyn som serveras även om det mamma Alice har att erbjuda självklart är det bästa de vet.

  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post76