Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

8 veckor

Valpkull 2016Posted by Lotta Westrup Mon, June 13, 2016 22:07:24
Nu är valparna nybadade, nyklippta och klorna är återigen klippta. Allt för att vara fina inför veterinärbesiktningen imorgon, på 8 veckors dagen. De har också varit ute på en liten liten koppelpromenad, bara för att känna på hur det är att ha ett koppel på sig. Det fungerade bra, när de väl insåg att "snöret" var något som det gällde att förhålla sig till och att någonstans där framme fanns ett par väl igenkända fötter tillhörande deras "urmoder".
Idag så rymde valparna... jag stod i köket och lade upp deras mat... valphagen är på källarplan och dvs köket en trappa upp. Helt plötslig så såg jag en valp svischa förbi, sen en till och en till... De små rackarna hade flyttat på valphagen och glatt tagit sig uppför trappan och sen vidare... Säkert kände de doften av maten från köket :-) Gissa att det tog tid att fånga in de små rackarna så att de hamnade på rätt plats igen :-))

  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post81