Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

Snart dags för valpning

NyheterPosted by Lotta Westrup Sun, July 22, 2018 00:25:54
Nu har Alice börjat att inta en inåtvänd position, och flåsar, hässjar, så nu har processen börjat :-)

Jag har bestämt mig för vad valparna ska heta. egentligen borde det vara pelargonnamn, då Alice första kull är döpta efter pelargoner... men så blir det inte, utan jag går vidare från pappan Bruce som kommer från min musiklinje. Bruce är den enda jag har kvar från den linjen och jag vill gärna fortsätta med namn efter härliga musiklåtar. Jag blir så glad när jag hör en låt som jag har som namn på en hund.

För mig var det ett självklart val, det blir titlar på låtar från Avicii.

Varför det är ett självklart val för mig? Jo, jag såg dokumentären om Avicii en onsdagkväll, på fredagen läste jag att han hittats avliden... Jag berördes väldigt mycket av dokumentären, och då blev det väldigt starkt att han, bara två dagar efter att jag sett filmen, inte fanns mer... När han skapade sin musik så var ju jag inte den egentliga målgruppen... men hans musik... det finns liksom en nerv som gör att jag vill lyssna mer och mer och rycks med.

Så även om det är sorgligt så blir det med glädje som jag på mitt sätt bidrar till att minnet av Avicii lever vidare.
  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post93