Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

valparna två dygn gamla

NyheterPosted by Lotta Westrup Mon, July 30, 2018 01:36:56
Nu är valparna två dygn, det ser ut som att de mår bra, så även Alice. Det är kännbart med värmen... men vanligen så är jag, när vi har valpar, rädd för att det ska vara för kallt, nu är det tvärtom... Men vi klarar det rätt bra, tack vare värmepumpen som även kan ställas om till AC. Och det är ändå svalast i valprummet, men det innebär inte att det är kallt ... Så Alice och valparna har det nog bättre än de flesta i vår familj.

Bruce, som den pappa han är till kullen vill ju gärna träffa dem... och han ger sig inte han följer med nerför trappan och lägger sig på nedersta trappsteget... och går inte därifrån... Men han får vänta några veckor :-)

Kontentan är: Bruce får vänta, Alice och valparna mår bra, Björn och jag svettas bort i värmen. Men positivt är att i varje fall jag har gått ner så i varv min kropp tror att jag har haft semester i en evighet, bara för att jag inte orkar göra någonting på grund av värmen. (men egentligen har jag gjort massor... men det är inget av intresse för andra... )  • Comments(0)//kennel.ambush.se/#post95