Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

Två veckor gamla

NyheterPosted by Lotta Westrup Mon, June 17, 2019 00:52:36
Nu har det redan gått två veckor, tiden har gått så fort så att om du frågat mig så hade jag svarat tre veckor, men så är det inte, de är bara två veckor gamla. De äter och sover (vem är förvånad...) Nu börjar de kravlar runt lite, testar att stå upp på sina ben... men de har ingen större framgång än, men det handlar bara om några dagar innan de lyckas. Snart kommer ögonen att öppnas och då blir det fullt ös och spring i benen.


Kullens kennelnamn är nu klara det blir litteratur, Freja är ju namnad efter Shakespeare , men nu blir det inte samma typ av litteratur, men väl så fina namn. Barbara Taylor Bradford har gett namn åt kullen.

Ambas Voice Of The heart
Ambush To Be The Best
Ambush Playing The Game
Ambush Hold The Dream
Ambush Where You Belong
Ambush Angel

Även om det är lugnt i valplådan just nu så kan jag inte låta vli att längta efter att de växer lite till och blir rörliga, så jag kan känna att jag börjar lära känna dem på riktigt. Ännu så länge så sköter ju Freja allt och jag är bara en bisittare.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.