Kennel Ambush

Kennel Ambush

Bloggen om Kennel Ambush

Denna blogg kommer i första hand handla om våra hundar, valpkullar och andra äventyr som är hundrelaterade. Skulle jag bli så där lite extra överväldigad så kanske fingrarna slinter på tangentbordet och något helt annat råkar komma med på bloggen.

3 veckor gamla

NyheterPosted by Lotta Westrup Sat, June 22, 2019 19:25:46
Nu händer det massor i valparnas utveckling. De har öppnat ögonen och vandrar omkring i valplådan. Lite klumpiga ännu och klättrar över varandra helt utan hänsyn... Den här veckan nu när ögonen har öppnats och de börjar att höra, då kommer det att hända massor. Både i deras utveckling och i deras värld. Snart så kommer smakportioner på fast föda att introduceras, ett äventyr bara det :-) Snart så öppnas valplådan upp och det blir en valphage istället och då blir världen så stor... ett lite tag, för sen utvidgas även den... för trädgården som är som ett tivoli med uppförsbackar och stenar att klättra på, yta att inbjuda till lek på, den hägrar om någon vecka :-)


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.